Veel gestelde vragen

De kosten voor de 2023:
– 12-17 jaar: € 15,00 
– 18 jaar en ouder € 25,00
De leeftijd geldt op dag van het evenement. Bij het ophalen van het startbewijs wordt om je ID / paspoort gevraagd. Ben je 13 jaar of ouder, dan wordt ook om een Coronatoegangsbewijs gevraagd. 
  • EHBO en drinkposten op het parcours
  • Delen van foto’s en video’s om jouw topprestatie aan te tonen
  • Tijdregistratie 
  • Organisatiekosten (inhuur materialen, verzekeringskosten, etc.)

De stichting Kermisrun Limmen heeft geen winstoogmerk. Geld wat overblijft gaat grotendeels naar een goed doel. Het goede doel voor 2023 dient nog bepaald te worden..

U kunt betalen via uw bank middels de ingebouwde iDeal module.
De minimumleeftijd is 12 jaar op het moment van deelneming. Uitzonderingen zullen niet worden gemaakt. Dit om scheve gezichten bij andere deelnemers, naast verzekeringstechnische zaken, te voorkomen. 
Dat kan. Ga na het inschrijven met jouw inloggegevens naar de pagina ‘Mijn inschrijving‘.
Jouw inloggegevens ontvang per mail na het inschrijven.
Wanneer je gebruikersnaam / mailadres nog weet kan je naar de pagina ‘Mijn inschrijving’. Hier kan je je inschrijfbewijs nogmaals download.
Mocht u er niet uitkomen stuur dan een mail naar info@kermisrun.nl.
Het is ook mogelijk om bij het ophalen van uw startnummer een legitimatie mee te nemen zodat de organisatie uw gegevens erbij kunnen zoeken.

Ja dit is mogelijk. Stuur een mail naar info@kermisrun.nl met jouw gegevens en de gegevens van de andere deelnemer. Let erop dat op de dag zelf de nieuwe deelnemer zich moet legitimeren en indien ouder dan 13 jaar ook een coronatoegangsbewijs dient te tonen.

Er zijn geen overschrijfkosten mee gemoeid. U kunt dus kosteloos uw ticket overdragen.

Annuleren is niet mogelijk. U kunt wel de inschrijving overdragen aan een andere deelnemer.
Ja, dit kan. Stel u wilt voor uwzelf inschrijven, maar ook andere familieleden, dan kunt u dit aangeven tijdens het inschrijven.
Het is mogelijk om een andere deelnemer te machtigen om mee te mogen doen.
Onderling kan worden afgestemd of de tegoedbon voor het eten na afloop ook wordt overgedragen.
Inschrijven is mogelijk tot 14:00 uur op de dag van de Kermisrun, of totdat het maximum van 400 deelnemers is bereikt.

Vanaf dit jaar zal er uit kostenbesparing oogpunt niet meer gewerkt worden met een tijdregistratie chip van MyLaps voor een nauwkeurige tijdregistratie.

Op een ‘old school’-wijze zal van iedereen die na 3 rondes finisht de ranking worden genoteerd. Dit wordt gedaan door een ervaren team van de schaatsvereniging. Met een camera en een klok op de finish wordt daarnaast de tijd van de eerste 25 finishers en iedere opvolgende 25 deelnemer genoteerd.

Op deze manier weet een ieder of hij sneller is dan zijn of haar buurvrouw, vriend of collega en kan ook een winnaar worden bepaald. In totaal zullen er 5 winnaars worden gehuldigd:  snelste dame, snelste heer, snelste meisje (12-16 jaar), snelste jongen (12-16 jaar) en het snelste team.

De winnaars zullen om 19:00 uur worden gehuldigd in de Heeren van Limmen.

De uitslag van de kermisrun zal op kermisrun.nl worden gepubliceerd.

Met de kostenbesparing is het mogelijk om de deelname voor deelnemers van 12-16 jaar te verlagen naar € 15,00 (ipv € 30,00).

Dit jaar is er geen tijdregistratie, dus heeft het ook niet veel nut om als team in te schrijven.

Wel worden de snelle lopers (top 25) op een ludieke manier in het zonnetje gezet.

STICHTING KERMISRUN LIMMEN

De Kermisrun is een jaarlijks terugkerend sportevenement, die plaatsvindt tijdens de kermis in Limmen. Een thematisch hardloopevenement inclusief originele obstakels. Deelnemers kunnen zich inschrijven via deze website.

info@kermisrun.nl
KvK-nummer: 59747064Z

Top